Om oss


Vi är en relativt nystartad skivbutik belägen i Trelleborg. Vårat mål är nog som alla andra skivbutiker, att vara den bästa skivbutiken du varit i. Vi är inte specialiserade på någon särskild genre, utan vi strävar efter att alla ska kunna hitta något hos oss som faller dem i smaken. Har vi inte det du letar efter så kan vi oftast beställa hem det. Vi försöker också värna om och stötta det lokala kulturlivet så gott det går, exempelvis genom att sälja skivor från lokala artister. Vi hade även tänkt ha livespelningar i butiken och andra events som musik-quiz osv, men sen kom pandemin och det har inte gått att genomföra. Det kommer dock när vi börjat återgå till ett någorlunda normalt samhälle.

Utöver musik säljer vi även film och spel. Både begagnat och nytt. 

Patricia har tidigare drivit UF-företag och har länge varit intresserad av att starta ett företag inom de personliga intressena. Så när möjligheten dök upp tvekade hon inte länge. Hon har de senaste åren börjat samla på vinylskivor och den största delen av samlingen består av soundtracks från filmer och serier som även det är ett stort intresse. Utöver det ligger även tv-spel varmt om hjärtat.

Musik har funnits länge i blodet hos Jens, som varit vinylsamlare i ca 10 år och musikälskare ännu längre. Han medgrundade och spelar bas i det lokala bandet Lifemother och har även ett eget musikprojekt. Förutom musik är Jens, likt Patricia, även ett inbitet fan av tv-spel och har spelat sedan barnsben. Att öppna Skivbutiken har varit lite av en dröm som går i uppfyllelse.

Vi önskar er varmt välkomna och hoppas att ni ska trivas hos oss!

Mvh Patricia & Jens.